باقالی پلو با گردن

روش فوق العاده درست کردن باقالی پلو با گردن

دسته غذاهای باقالی پلو چه با گوشت چه با ماهیچه و همچنین با گردن از جمله خوشمزه ترین وعده های ایرانی می باشند که به صورت بسیار بالا در رستوران ها و مراسمات طبخ می شود ، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا طرز تهیه باقالی پلو با گردن را به صورت خانگی اما با طعم رستورانی آموزش دهیم :

مواد مورد نیاز برای تهیه باقالی پلو با گردن :

  • باقالی: 2 پیمانه
  • گردن گوسفند: 1 عدد
  • برنج: 2 پیمانه
  • چوب دارچین: 1 تکه
  • شوید خشک:یک و نیم پیمانه
  • زعفران دم کرده: 1/2 پیمانه
  • پیاز:3 عدد
  • سیب زمینی برای ته دیگ: در صورت تمایل
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن:به میزان لازم

 

 

باقالی پلو


آشپزخونه پیمانه ,گردن ,پلو ,صورت ,باقالی , 1 ,تهیه باقالی پلو , 2 پیمانه ,میزان لازم ,باقالی پلو ,به صورتمنبع

طرز تهیه انواع مختلف باقالی پلو

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه شیشلیک خانگی به همراه دستور پخت دو مدل پلوی معروف

طرز تهیه مانی پلو و مرصع پلو

طرز تهیه لازانیا بدون فر

مشخصات

آخرین جستجو ها

امیلدان آیفون تصویری Nadiakpoogq135 Diary آمینامیس فایل بهترین اپلیکیشن های روز دنیا raomzil1gam مرکز تعمیرات کالباس بر آموزش برنامه نویسی instagram هر چی بخوای هست