امروز قصد داریم طرز تهیه دو مدل پلوی خوشمزه  و مجلسی که بسیار خوشمزه ی باشد را به شما آموزش دهم.

پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،[۱] ترکیه،[۲] ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

انواع خوراک‌های پلویی در ایران

تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است


آشپزخونه پلو ,برنج ,تهیه ,انواع ,استانهای ,طرز ,به استانهای ,برنج در ,استانهای شمالی ,آن را ,می‌شود که ,استانهای شمالی ایرانمنبع

طرز تهیه انواع مختلف باقالی پلو

طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه شیشلیک خانگی به همراه دستور پخت دو مدل پلوی معروف

طرز تهیه مانی پلو و مرصع پلو

طرز تهیه لازانیا بدون فر

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید کاغذ a4 ایران فلکسیبل فروش عمده کاغذ دیواری سه بعدی راهنمای جهیزیه شکست عشقی6 دکتر محمد ثابت فلزیاب تصویری المانی-فلزیاب امریکایی اصل | 09197977577 گروه نرم افزاری درحال معرفی کالا فروشگاهی tamireojaqgazetechnogaz